Vi er veldig stolte av å kunne tilby oss selv som totalentreprenør, men noen ganger så trenger man kanskje ikke hele pakken? Derfor tilbyr vi også hjelp til akkurat det du trenger.

Vi bistår med alt fra arkitekt­ og ingeniørtjenester til interiørdesign. Det er også mulig å bestille bare betong­ eller tømrertjenester. Ønsker du kun en prosjektleder går det også an. Vi er fleksible! Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.

I dialog med vår sivilarkitekt og byggingeniører tegner vi din hytte, hus eller uthus. Du kan få hytta eller huset ditt presenterer i et 3D miljø på din tomt. Deretter bistår vi med utarbeidelse av byggesøknad.

Evavolds maskin er en erfaren graveentreprenør som kan ta alt av gravearbeider og massetransport. Vår betong og forskalingssnekker, Svale, tar seg av grunnmur, støttemur og annet støpearbeid.

Våre dyktige snekkere jobber i team med oppbygning av hytte, hus, tilbygg og hva det måtte være.

Vi har arbeidet med restaurering av flere gamle tømmerhus i verdensarven Røros. Har du et gammelt hus eller kjeller du trenger å få pusset opp så bare ta kontakt!

Ønsker du råd og veiledning innen farge og materialvalg? Vår interiørdesigner kan hjelpe deg med å finne løsninger som passer dine behov og din stil til din bolig. Enten du trenger tips til farge/materialvalg og stil, forslag til belysning og møblering, perspektiver og smarte løsninger. Vår interiørdesigner kan bistå med alt fra å konsultere, veilede, gi råd og enkle tips til å designe ditt objekt for deg og bistå med produktliste og møbleringsplan.

Kom i dialog med oss og ta kontakt